11.08.2010

Dagens nyheter

Busser i New York har godtatt å reklamere for en kampanje som er i mot moskeen som skal bli bygd ved siden av Ground Zero. Les hele saken hos Wall Street Journal.

I går meldte vi at artisten Fantasia blir saksøkt får ha ligget med en gift mann og at kvinnen som saksøker har videobevis. I dag melder vi at Fantasia ligger på sykehus pga. en overdose. Les saken på Celebuzz.

Leger fant en voksende plante i Ron Svedens lunge. Les hele saken hos WHDH.

Thailand savner et vakkert korallrev. Derfor har de dumpet bla. stridsvogner ved deres kyst for å danne et kunstig korallrev. Les saken hos Telegraph og se videoreportasje.

I andre nyheter fra Thailand, advares det mot å bruke svarte strømper fra sør-Korea. Helsemyndighetene sier at strømpene er altfor tynne og at myggene kan let stikke gjennom strømpene. Les saken på Google News.

En dommer i Queensland, Australia har avgjort at ordene "nigger" og "sandnigger" IKKE er fornærmende. Les saken hos news.au.

Frem til nå så har det ikke vært mulig for personer som er lavere enn 160 cm å bli politi i Frankrike. Dette er nå endret. Les hele saken hos Reuters.

Den hellige måneden ramadan starter i dag. Les hele saken hos France24.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar