19.08.2010

Dagens nyheter

Ifølge en undersøkelse så tror de fleste amerikanske studenter at Beethoven er en hund. Les andre hårreisende fakta fra undersøkelsen på Google News.

Politimann satt fanget i bilen i tre timer med 50 000 bier. Les hele saken på Metro.

En ung indisk mann døde etter at mobiltelefonen hans eksploderte mens han hadde den inntil øret. Les saken på Times of India.

En kontorarbeider er beskyldt for å ha ejakulert to ganger i en kvinnelig kollegas vannflaske, som hun senere drakk av. Nå kan han få inntil tre års fengsel. Les saken på SWNS.

En politisk rådgiver til Vladimir Putins parti "Forent Russland" som meiet ned to fotgjengere med bilen hennes fikk utsette soningen sin (tre år fengsel) til hennes nyfødte er fylt 14 år. Les saken på Telegraph og se klippet som sjokkerte verden tidligere i år.

Fransk politi har arrestert to tenåringsjenter som stjal hundrevis av euro fra intetanende minibank kunder ved å distrahere ved å flashe brystene. Les saken på Reuters.

"Star Wars: The Clone Wars" er nå i sin tredje sesong. Se traileren på Time.

Den indiske James Bond-tegneserien gir ingen mening. Les den på io9.

Har du noengang lurt på om din mann er homofil? Nå kan du finne det ut ved å se opp for disse faresignalen på Christwire. (jeg liker faresignal tre..)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar