13.08.2010

Dagens nyheter

Mark Wahlberg er offisielt på villspor. 

Hørt om terrorbabyer? Kanskje ikke så rart siden babyer ikke er terrorister. Men noen amerikanere frykter babyer som er født av illegale innvandrere i USA (i USA får alle som blir født der automatisk statsborgerskap) vil bli tatt med tilbake til hjemlandet av foreldrene og bli lært opp til å hate USA. Deretter vil disse voksne terrorbabyene komme tilbake og terrorisere USA. Les hele saken hos CNN og se video her.

En mann dro til en sigøyner spåkone og ble fortalt at i fremtiden så ville han ende opp i fengsel. Mannen ble så sint at han banket henne opp og ble arrestert. Les saken i Moscow Times.

En eldre aboriginer som hevdet å ha sett plasseringen av en savnet barn i en drøm har ført australsk politi til et lik, men det var ikke liket av et barn, men av en voksen kvinne. Les hele saken på Reuters.

Mer enn 10 000 mennesker har satt ny Guinness World Record for "menneskelig domino" i Kinas indre Mongolia. Les saken på Reuters.

En kvinne besøkte Epcot Center i Florida, Pennsylvania da hun ble antastet av en Disney ansatt utkledd som Donald Duck. Donald grep tak i brystene hennes, og misbrukte henne etter at hun spurte om en autograf. Les hele saken i The Smoking Gun.

En toppløs kvinne på stranda er anmeldt for å smurt seg inn med solkrem på en altfor sensuell måte. Les saken på news.au.

Smarte brusautomater i Tokyos togstasjon gjenkjenner alder og kjønn. Verdens undergang er nær. Les saken og se video på Examiner.

Til slutt: Sjeldne bilder av Star Wars! God helg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar