27.08.2010

Dagens nyheter

En 30 år gammel mann som bor med sin mor, brente ned huset deres etter at morens kastet robotleketøyene hans. Japan selvfølgelig. Les saken på ABC News.

Hitler ble en ond jævel etter at han ikke kom inn på kunstskole. Khuram Sher prøvde seg i Idol i Canada i 2008 uten hell. Nå har han blitt arrestert og er mistenkt for terror. Les saken og se hans audition på The Star.

En kvinne ble stoppet av politiet mens hun kjørte. I bilen fant man et sex-leketøy på fanget hennes og en pornofilm som var på skjermen. Multitasking? Les saken på Metro.

Politiet i Sveits planlegger å bygge en serie av drive-in sex-båser slik at prostituerte kan gjøre jobben sin uten å forstyrre nabolaget. Les saken på Metro.

En mann mistet sin penis, ble gravid og fikk barn. Les HELE saken på Daily Guide Ghana.

Den glamorøse russiske agenten Anna Chapman, poserte for et russisk magasin i sin første offentlige opptreden siden hun ble deportert fra USA etter en stor spion opprulling. Les saken i Toronto Sun.

Det er offisielt. Will Forte (MacGruber) forlater SNL etter åtte år. Les saken på NY Times.

NASA har oppdaget et planetsystem der ikke en, men to planeter går i ring rundt en stjerne. Les saken hos NASA.

Netflix iPhone-app lar deg se på tv-serier og filmer på din iPhone. Det koster 9 dollar i måneden. Les saken på Netflix Blog.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar