12.08.2010

Dagens nyheter

En komodo feirer bursdagen sin med masse barn rundt seg.

Internett-bøller forenes for å hjelpe et mobbeoffer. Les saken på 9News.

Homofile ekteskap er nå lovlig over hele Mexico. Les saken i Huffington Post.

Tidligere president i Russland Vladimir Putin var co-pilot her om dagen og var med på å slukke skogsbrannene i landet. Les saken på Philly.

En politimann var opptatt med å spille videospillet "PlantS vs. Zombies" og la fra seg nøklene. De innsatte hadde ingen problemer med å stjele nøklene og rømte. Les saken på Cebu Daily News.

En mann ble spurt av en kvinne om han ville kjøpe en sigar til henne, for å så senere bli banket opp og ranet. Les saken på Gazette.

En annen mann ringte Lorain County Sheriff's kontoret og sa han kjørte i fylla. Han ville bli satt inn i fengsel slik at han fikk sove av rusen. Les saken på Morning Journal.

En 40 år gammel mann som lurte omsorgspleiere til å skifte sine bleier ved å late som han hadde den følelsesmessige modenhet til en 5-åring ba om unnskyldning til sine offere. Les saken på Florida Today.

Storbritannias eksentriske eremitter og misantroper, dere kan slappe av. Ignorerer naboer og hold gardinene permanent lukket for verden utenfor. Kanskje får du ikke så mange venner, men du er ikke lenger i søkelyset for å bli pekt ut som en mulig terrorist. Les hele saken på The Guardian.

Gary Guy Mathews prøver å få navnet sitt lovlig endret til Boomer the Dog. Les saken på Post-Gazette.

Piers Morgan takker nei til å overta fakkelen etter Larry King i CNN. Les saken i Celebuzz.

Her er 25 bilder av ratpack-gjengen som aldri har blitt sett før. Se de på Life Mgazine.

Brendan Fraser skal spille Kjell i Broadway-oppsetningen av filmen Elling. Les mer på NY Post.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar